Gråfärgad tillvaro

Jag och min syster pratade grillning igår. Men vadå.. soldagarna skulle ju fortsätta hela påskhelgen så vi stressade inte. Idag vaknade man av regnsmatter och när jag gick till skolan frös jag trots både halsduk och lovikavantar. Kom tillbaka våren!

Det där med jag och hårfärg är ju en lång historia. Sedan jag var 12 har jag färgat håret fram och tillbaka i alla regnbågens färger. När jag förra sommaren äntligen fick tillbaka en fin blond nyans efter vinterns alltid återkommande färga-mörkt, så lovade jag mig själv att fortsätta vara blondin ett tag framöver. Men lätt uttråkad och impulsiv som jag är råkade jag ändå panikkleta i en brun färg någon lördagseftermiddag framåt regniga hösten. Jag ångrade det faktiskt direkt då, och förra veckan tog jag tag i saken och gick från brunt till jävligt blont igen på tre dagar. Nu är det slitet och inte direkt blankt men så jäkla skönt ändå! Det är det jobbigaste som finns att få blond utväxt i mörkt hår, man ser lixom skallig ut haha :-) Denna gång.. denna gång ska jag inte färga det igen när höstmörkret kryper sig på. Nu ska det få vara blont och växa ut och bli fint och osönderblekt igen! Liite småjobbigt att jag bara har långt hår på halva sidan huvudet dock (också ett uttråkad frisörbesök när jag bara var trött på allt) meen det växer ju ut :-)

Två veckor sedan och idagJag ser verkligen så sjukt mycket "hårdare" ut i det mörka. Mer biatch lixom. Sedan måste jag alltid sminka mig mer för att hålla upp färgen, så jag inte ser tom ut. I det blonda kan jag vara mer osminkad och mjuk. Ja.. så ere :-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Du är jättefin i blont! Men shit hur fort du kunde få det från så mörkt till blont då!!Postat av: Magnuf

Ruskigt fin oavsett hårfärg. (Nä, jag vågar inte säga det bara för att jag är i Dublin!)

2009-04-09 @ 19:28:43
URL: http://lappri.blogspot.com
Postat av: jaanet

anna: Ja men sliitet är det minsan!Magnuf: hahahah jag har sagt det förr och jag säger det igen.. bortflugna jäkla fegis ;)

2009-04-09 @ 20:00:55
URL: http://janeteklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback