Elefantasi

Jag är lite tjock, sådär nytjock ni vet. Smörgåstårta-tjock och ciabatta-tjock. Det ligger utanpå. Under är jag vältränad såklart! Jo, det brukar ju låta så. Jag måste hålla igång med träningen och allt nu på riktigt. Snart sommar och finns det ett val så vill jag inte vara elefant.

Perfekt dag idag med. Inte lika roligt att gå och lägga sig i stora sköna sängen på luktagottvinden idag dock :-/ I morgon går nämligen tåget mot Värmland och det är tillbaka till vardagen som gäller! Eller det blir en jääkla festhelg till att börja med men sen är det väl som vanligt. Fast tror jag kommer ta med mig mycket från de här dagarna. Hunnit filosofera en hel del och kommit fram till en del saker. Inte för att sånt är att lita på alla gånger, men jag har verkligen känt mig lycklig och lugn här uppe de här dagarna - och jag vet att en del kommer förändras nu. Så otroligt efterlängtat att hitta lite logik i den ologiska sörjan jag kravlat i så länge.

Kvällens långpromenad med Pea slutade på äventyr. Halvt vilse och totalt genomblöta kom vi hem inte alls i tid till det vi skulle se på TV, men roligt var det. Sådär kissa-på-sig-roligt. Ååå sedan vill jag ju berätta resten av kvällen också men det får jag ju inte än! Haha.. så irriterande.

Just nu vägrar jag i alla fall sova. Jag kurade ihop mig med täcket i soffan framför Mio min Mio när jag kom hem. Söta Hobbe la sig i mitt knä och kurrade hela filmen. Sedan ringde tre fyllon från Hotspot-banketten nere i Karlstad och uppdaterade lite.. och nu tror jag faktiskt jag ska fylla på tekoppen, bre täcket över mig och sätta på Harry Potter! Mysigt lugnt mörker utanför och två kramsjuka katter som sällskap.. härligt :-) Sova kan jag göra på tåget i morgon!

Natti Natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback