When u need it the most..

Igår stressade jag med kundmötet, universitetet och tidningen till eftermiddag. En grå, regnig och ledsen dag verkligen. Den sämsta på länge. När jag kom hem var jag så slut, trött och nere så jag dog på soffan i några timmar. Vaknade och släpade mig ut till bussen för att kvällshandla present åt syster. Kände mig ensam, liten och saknade favoritfamnen så jag kunde gå sönder. Fan vad livet suger ibland..

..men sedan blev inget alls som planerat. Sprang på folk, blev superspontan och fick låna en dusch samt kläder. Plötsligt stod jag smått likörfull och superglad hoppandes framför Arvingarna på Blue Moon =D Drack lite drinkar, träffade lite kändisar och tappade bort min telefon. Hamnade på Burger King + efterfest och sov sedan på okänd mark. ..inte säng.. utan mark (aja kanske lite soffa då).

Blev erbjuden frukost men jag och illamåendet + hemlängtan tackade snällt nej och begav oss mot torget. Bussen gick självklart inte förns om en halvtimme, men det gav mig lite tid att shoppa ciabatta. När jag sedan satt och stirrade på minutrarna på Live-talvan kikade solen fram. Den värmde både frusna händer och Janethjärtat. Vilken rolig kväll och vilken vacker morgon :-) Telefonen kom till rätta och jag ringde och grattade världens bästa syster. GRATTIS !! Ikväll blir det kalas minsan. Jag funderar dock på att hålla mig till enbart saft - saft är ju lixom gott!

Men nu ska jag först plocka ciabattorna ur ugnen och krypa upp framför TVn någon timme.
Sedan blir det promenad i vackra vädret :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback