Dans med svåra steg

Jag borde skriva klart artiklarna men istället drar jag fingrarna över strängarna, nynnar till Melissa Horn och undrar beundransvärt varför det inte är jag som skrivit allt det där vackra. Bläddrar mellan flikarna SvenskaTabbar, Ultimate Guitar och tusentals sidor lyrics.. åå jag vill också göra musik..  Svär en stund åt satans alla varianter av F, stirrar ilsket på klumpfingrarna och saknar pianot och hur jag spelade en gång.

Jag hittade en katt när jag var ute och spatserade förut. Eller hittade och hittade.. den lixom dök upp framför fötterna och ville bli gosad med. Jag har jagat katter i flera dagar men dom bara springer iväg, osociala jävlar, men just därför blev jag lite extra kär idag när ett toffsigt kurrpaket ville kramas. Tänkte att om jag bara skulle kanske typ ja lixom bara låna en stund.. okej okej.. nej jag vet.. man får inte sno katter. Jävla oflyt.

Annars är julkänslorna är faktum. Och det betyder fasen att det snart är nyår.. igen.. och det betyder 2009 vilket är lika med att Janet fyller 25. Ja herregud.


Vackerhet

Kommentarer
Postat av: Leif

Hej hopp.

Du skriver så jä-la bra, intressant och kul, det där med katt-mötet var kanon.

Keep up the good work

2008-11-20 @ 18:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback