1 December

Jag har haft en så uuunderbar helg verkligen. Fullspäckad och sjukt bra! Festen i torsdags var ju helt klockren, utgången likaså. Värmlandsoperan i fredags var super. I lördags hängde jag på vackra Kasernhöjden med Sandra och Daniel och bakade kroppkakor. Det tog sin lilla tid men var jäkligt roligt, och gott. Riktig julkänsla blev det minsan :-) När vi hade pressat ner tillräckligt många degade vi oss vidare till stan och SF. Såg Madagaskar 2 och fyllde på godismagen. Härlig dag och kväll!

Igår promenerade jag och gänget till julmarknaden på Alsters Herrgård (Gustav Frödings hem för er som inte visste).Gud va fint det är där borta. Och riktigt juligt var det. På kvällen sedan så fylldes mitt lilla slott med sötaste vännerna och det blev lussekatter, pepparkakor, glögg och tecknat. Fick lite presenter till och med; chokladglögg och fina muggar till :-) Och Kakan hade bränt julskiva. Helt galet vilka supermänniskor jag har i mitt liv. Tack för den bästa helgen på länge.

Idag har jag som vanligt jobbat i datorn från i morse tills nu. I morgon ska vi ha lunchdate med vår käre uppdragsgivare, jag är lite eller jävligt nervös men samtidigt spänd på att få presentera det vi gjort, åå snälla säg att det ser skitbra uut..

Jag har btw gått upp 3 kilo på typ 3 veckor. Fan va illa. Dock vääldigt väntat så som jag vräkt i mig snabbmat, mackor och Salt - och Vinägerchips (va fan var de tvungna att komma till Sverige för). Jag känner mig riktigt taggad att få bort dem (ja kilona alltså) + typ ytterligare två innan jul. Så man kan svulla med gott samvete hela lediga veckan menar jag =D Kanske inte så jäkla sunt tänkande men jag tycker om att äta och på julen.. ja då äter man. Och då är det lixom bra att ligga cirka 2 kilo minus innan så man kan börja det nya året helt perfekt! Smart inte sant? Eller så är man duktig och helt enkelt håller sin vikt året om meeen tyvärr är jag inte så duktig. Bajsigt men sant. Jag är i alla fall glad att jag kan gå ner eller upp några få kilon när det behövs.. ska fortsätta jobba på det där med balansen! I framtiden kanske jag lär mig :-)

Nu blir det te och soffan, sedan städa bort efter gårdagens kalas :-)
Hej Hej hemskt mycket Hej

Festklädd vs. Journalistseminarieklädd


Adventsmys


Meera adventsmys :-)


Sandra posar med kroppkakorna


..och en jättejag, så ni skulle få se håret efter senaste silverslingorna :-)


Kommentarer
Postat av: Elin

Fin du är honey :) Allt bra annars? :) puss puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback