Dagarna och kvällarna..

Jag är fullt medveten om att denna sida ej platsar under rubriken blogg längre. Men i alla fall; här kommer en snabbgenomgång av veckan som varit:

24 Dec
Ett datum även känt som julafton. Vi hade åkt från Karlstad till Kristinehamn dagen innan, och vaknade nu alltså upp på okänd, men väldigt vacker, mark. Systers svärföräldrar är såna dära riktiga pyntare och fixare, och dessutom rakt igenom störtsköna - så det kändes som hemma ganska snabbt. Vackert hus i ett vackert öde landskap (ber om ursäkt för uteblivna julsms då 3 har dåligt med master i skogen). Hade en sjukt rolig dag från morgon till natt! Tack snälla värdarna.

Huset:
Tomten (med lite tekniska problem?) och hans trogne slädkamratVi barn med våra nya kläder
(fråga inte vad jag har på mig eller varför)25 dec - En juldag att minnas eller så inte..

Bilade iväg från Värmland efter lunch (konjaken, likören, snapsen, vinet och glöggen gjorde ju sitt dagen innan). Hann komma till vinterlandet Storvik och sitta i ungefär 30 min innan det blev stressdusch inför förfest och träffa bästis mfl. Skulle absolut inte dricka mycket och absolut inte gå ut. Två timmar senare hade jag å sis delat på en sjuttis (mestadels shottat den ur dricksglas) Det här stället gör något med en.. helt klart.. man blir alltid 14 igen på nå vänster. Skrek bort rösten framför singstar och ställde in siktet på krogen. Hade sjukt sjukt roligt och träffade massa skoj folk, så det var väl lika bra att vi kom iväg. Dock var det mindre smart av mig å syster att få för oss att lifta hem mitt i natten sedan lyckas gå vilse - meen taxin med gänget hittade oss tillslut :-) Gick alltså hur bra som helst.,.

Hittade ett extremlila läppstift som jag körde med kvällen till ära!


26 dec

Hmm.. jag kommer nog inte ihåg vad som hände då? Bakfull var jag nog. Vi högg ner en gran?

27 dec

Klädde granen - aah jag kommer till de! Insåg sedan att det inte finns så mycket att göra här i Storvik. Bestämde oss för att göra det enda som finns att göra här i byn = gå på fest och ta det lugnt.. igen.. Hittade endast explorer och Lidljuice i matkällaren (alternativt julmust och hembränt) men upptäckte på festen att spriten var godare utan juice än med (nästan väntat) så jag å sis satte igång att shotta rent ur äggkoppar. Dimmig fortsättning på kvällen/natten - men jäävligt kul.

28 dec - julafton nummer 2

Bakis, igen. Fixa fram julmaten, igen. Lägga julklappar under granen, igen. Bandat Kalle Anka från -87 klockan 15 (med Arne minsan!). Osv.. Australienbesök och grejer. Vi firar alltid minst typ 3 julaftonar. Det blir så när man har halvsyskon, låtsassyskon och utspridda släktingar och grejer.29 dec - idag

Varit i både Falun och Borlänge och träffat gamla sötisar samt mellandagshandlat. Köpt underbara skor med matchande väska tills nyår =D (som kommer firas hos M och T i Karlstad!!!) Vi ses där =D Dock har jag ingen klänning, då jag fettat på mig 4 kilo sedan jag köpte den och alltså.. tragiskt nog.. inte kommer i den. Får försöka fixa det imorgon eftermiddag då jag å syster landar i stan.. På kvällen ska jag å D skriva nyårslöften att elda upp (eller möjligtvis hissa upp i heliumballonger) på tolvslaget. Ett av dem är: Gå ner 4 kilo samt ge fan i att nattäta chips och ciabatta i fortsättningen.

Ah det har nog hänt massa mer saker men jag har glömt. En bruten näsa påminner mig dock ständigt om ett fartfyllt hemmabesök. Det ser inte så nice ut och ont gör det också.. men sånt är livet!

Hej Hopp :-)


Kommentarer
Postat av: Sandiie

Vi kom hem från skogen igår vi. ^^

Postat av: Madde

Den blå outfiten är ett måste på nyår hos oss! :))

2008-12-29 @ 22:19:28
URL: http://frokenmadelene.wordpress.com
Postat av: Anna

men vafan, haha, det sa du inget om! Den brutna näsan alltså. Nu är det du som ringer mig omedelbums när du vaknat. Åh vad jag längtar tills vi ses!

2008-12-30 @ 01:22:56
URL: http://pinkcherryblossom.blogg.se/
Postat av: Anno0o~

Fränt :) den 29e var jag också i både falun och borlänge och flängde runt ;) hoppas du får ett bra 2009! kraam

2009-01-02 @ 12:30:57
URL: http://mizzsunshine.blogg.se/
Postat av: Elin

Härliga bilder =) puss babe

2009-01-11 @ 22:27:30
URL: http://ellee.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback