Sjukt slappa bradagar

Det blir dåligt skrivet hela tiden. Något som ni, kära läsare, givetvis redan vet om. Jävligt onödigt att jag tjatar om det gång på gång, fast å andra sidan blir det ju lite bloggat då i alla fall.. äääh vafan.. jag vet; bloggen suger igen! Men jag satsar på en grym nystart i januari sedan.

De två dagarna sedan jag senast skrev har spenderats borta. Fy tusan va underbart det är att vara ledig, och dessutom vara ledig samtidigt som alla andra =D I förrgår hade jag och D en Dexterkväll/natt och när vi vaknade vid lunch igår började ett sjukt slappt dygn! Jag gick inte ens hem och bytte om, utan vi slängde på oss våra välinsuttna mjukisar och drog till IKEA. Mötte upp syster som tyckte vi lika gärna kunde hänga på hem till dem och fortsätta vara sega efter shoppningen.

Sedan bestod kvällen av soffhäng, skratt, massa skräckfilm och sjukt mycket kolhydrater. Vi 04 i natt satt D och D fortfarande framför playstationet och jag och syster hade fyllt x antal Yatzytabeller. Jag och D bäddade soffan och sov skavfötters :-) Vaknade vid lunch och åt pannkakor (och godisrester), spelade lite mer TV-spel och lite mer Yatzy, och kom hem för inte allt för länge sedan. Vilka underbara dygn :-) Precis som när man var liten och spelade TV-spel eller kollade film hela nättarna, sedan sov skavfötters, fnittrade en stund och åt godis till frukost. Mmm väldigt många sådana minnen på lager. Alltid trevligt att göra nya också :-)

Herregud det är snart julafton. För er som missat så åker ju jag, D och syster till D2's familj i Kristinehamn denna julafton. Sover där från 23e till 25e och Mamma och syster3 med flera joinar självklart också! Känns skumt att vara inte fira jul "hemma" för första gången på 24 år, men ska samtidigt bli galet kul att samlas hela bunten ute i deras hus i skogen och fira ihop =D Längtar som tusen och lika roligt om inte ännu mer skoj ska det bli att sedan bila upp till storvik och träffa resten av familjen och mina saknade vänner. Vi får ju Australienbesök och grejer i mellandagarna också :-)

Nu blir det te och soffan!
Pusselipuss

Kommentarer
Postat av: Erika

God Jul sötis-Janet :)

Postat av: Johanna

Ja så är det verkligen.

Jag har för övrigt följt din blogg ett tag och det verkar lite som att du är i en situation som jag var i för några år sedan. Kunde inte riktigt släppa en viss person, jag trodde att jag kunde komma över honom och bara vara vän med honom, men hela tiden var det något som sa mig att det inte var meningen att jag skulle släppa honom. I ungefär 3 år var jag mer eller mindre olyckligt kär, men sen blev han äntligen min igen, på ett så otroligt bra sätt som jag aldrig någonsin vågat hoppats på. :)

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta, haha... Du känner ju bäst själv om du vill släppa honom på det sättet. Bara ni vet vad som är rätt och om ni är nöjda med er relation. Kände bara att jag ville dela med mig.

God jul och allt sånt.! /Johanna

2008-12-21 @ 22:47:20
URL: http://showmewrong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback