Fjärde Advent

Idag har jag putsat och sorterat i varenda liten vrå här hemma. Det är alltid uppskattat när man återvänder hem efter jul :-) Ända sedan jag vaknade i morse (okej lunch) har julskivorna och julfimerna avlöst varandra. Det blir mer stämningsfullt att städa då. Sedan är det alltid lika skoj att rocka loss till julklassikerna i dammsugarmunstycket. Kvällen har bestått av film och Tacos - och tändning av fjärde ljuset! Såå fiiint och mysigt här hemma nu =D

I morgon blir det sista rycket med julklapparna. Dessutom har jag och D tilldelats uppdraget julsprit till julbordet i år, så det ska också fixas! En del har undrat över det här att jag och D ska fira jul ihop. Yes vi har gjort slut och nej vi var inte tillsammans direkt länge.. men vadå? Vi är asbra vänner och alltid sjukt kul ihop och älskar ju fortfarande varandra.. Och jul är väl tiden då man ska vara med dem man älskar.. inte sant? :-)

I övermorgon kommer saknade mamma hit och hämtar upp oss! Sedan svänger vi förbi Herrhagen och slänger in T i bilen och efter det bär det av till Kristinehamn =D Ååå det ska bli så jäkla kul !! Jul.. träffa alla.. och sedan när julafton är över ska vi äntligen äntligen till galet efterlängtade Storvik. Fan.. måste bli bättre på att hälsa på däruppe nästa år!

Nu väntar ännu en färdig tvättmaskin, dessutom har jag en sötsak som snarkar i soffan som är trevlig att kika på :-) Ha det bra kära läsare! Vi hörs..

Kommentarer
Postat av: Anna

Good Jul ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback