Blast from the past

Jag gjorde ett ryck och sorterade papper och räkningar nyss. Bestämde mig även för att gå igenom alla jäkla block som ligger staplade i mitt skåp, behöver jag verkligen alla gamla anteckningar? I alla fall så snubblade jag över ett rosa sött, liggandes uppslaget med fullkluddrad sida samt rubriken 21/1-08 - Grammatik; språkhinken. Sedan följer:

"Kan vi inte rymma.. du och jag och fåret? Till tivolit där solen alltid skiner och naturvetenskapsfrågorna aldrig tar slut. Där vi kan diskutera universums oändlighet och kanske till och med hinna lära oss geografi i väntan på att vattnet kokat tillräckligt länge. Där allt som varit fel försvinner och vi kan skratta sönder magen hundra gånger om. Där det inte existerar äckliga flugor i fönstret och där det inte finns några högar av papper att drunkna i. Det enda som finns är du och jag och de vi tycker om. Alla kvällar är underbara och varje morgon ett nytt äventyr. Och vi trasslar aldrig in oss i något igen, för inte ens när det är badmintondags finns det ett nät att fastna i.."

Plötsligt minns jag massa saker jag visst hade glömt. Nu kommer jag ihåg.. och sitter här och ler lite för mig själv. Mina tankar var verkligen inte ofta i föreläsningssalen back then.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback