Jag är lucy in the sky jag är högt över taken

Idag var det jobbigt som fan att gå till jobbet. Från måndagskänsla till lördagskänsla på ett dygn, och det var riktigt tråkigt och tungt att sitta på kontoret. Dagen lättades dock upp helt sinnes av att Sandra och Daniel står med självaste Herr och Fru Lassila utanför kontoret när jag kom ut genom dörren. Finaste gästerna från självaste Storvik i Karlstad, så himla kul :) Vi körde sushidejt och lite skvaller innan de körde vidare, åh så kul att se dem :) Och här i stan också. Nu längtar jag tills jag åker uppåt och hälsar på hemma i byn nästa gång.

Efter att ha vinkat och kramat hejdå blev det Annas soffa och kaffe. Sedan promenerade vi hem till mig och gjorde toast och kikade barnfilm. Lite slemmig Daim-Cappuccino hann vi med också. Nu sitter jag här och slökikar på TV och lyssnar på stormen, ganska mysigt. Jag glömde min mobil på stan idag också, så är liksom telefonlös. Känner mig helt handikappad när jag inte kan kolla saker eller när folk inte kan nå mig. Nu inser jag verkligen hur mycket jag använder min mobil. Nyss när jag tänkte kolla TV-appen, för en stund sedan när jag skulle kika vädret och inte ens jobbschemat kommer jag ju åt. Allt är liksom mycket snabbare och mer lättillgängligt som appar än i webbläsaren på datorn (har jag märkt nu ikväll när jag fått surfa old-school). Aja nog om det :) Ska se till att hämta upp den i morgon helt enkelt.

Haha vilket tråkigt inlägg. Inga bilder har jag heller, de är ju i mobilen. I morgon ska det jobbas igen, dags att sova alltså. Ensam första natten på några i rad nu får se hur det känns, PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback