Hon springer med tindrande ögon

Äntligen helg. Eftersom jag jobbar lördag-söndag denna vecka är jag ledig två vardagar. Får liksom helg mitt i veckan istället. Känns lyxigt med ledighet efter endast två arbetsdagar. Å andra sidan blir det åtta dagar på raken innan nästa helg. Men det är ju ett senare problem. Idag gick jag direkt från kontoret till Anna och sallad-kyckling-fetaost. Efter två portioner var knatade vi stan och Herrhagen runt innan klockan blev skitmycket och jag släpade fötterna hemåt. Nu är jag på plats i min egen soffa. Det är dryga sexton timmar sedan jag låste dörren i morse och jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen!? Det går ju fortare för var dag som går, jag hinner inte med. Sitter här och gäspar käkarna ur led, men det skulle vara så skönt att bara hänga framför TV:n en stund och googla lite onödigt. Ska satsa på det. Somnar jag i soffan så gör det ju faktiskt inget, för ikväll ställer jag minsann ingen klocka. Fasen då. Jag har liksom ingenting att säga. Jo visst ja! Jag och Anna kikade på något program (svenskars hemliga liv kanske?) om såna som pratar med andar, ser spöken osv. Då handlade programmet om två män i Karlstad som hade en butik. Vi var tvungen och spola tillbaka (kikade på play) och lyssna igen och yes, det var här i stan! Och programledaren klev in i värsta hokus-pokus-butiken och intervjuade dessa män som höll på med allt möjligt knasigt och spännande. Så en timme senare var vi påklädda och efter lite surf på hitta.se hittade vi stället på en jäkligt central bakgata. Jisses så hemmablind man blir, man liksom bara knatar förbi ställen i flera år utan att märka att de finns. Aja, hur som helst blir det i allafall ett besök hos de hemsökta herrarna och deras butik någon dag framöver. Ja, det var väl ungefär det jag hade att säga idag. Jag kan faktiskt passa på och vara lite regelrätt och bjuda på dagens outfit också (säger man det nu för tiden? modebloggarna har säkert börjat med något nytt coolt sätt att säga det på) anyways: Janet och Janets kläder 17 januari 2012:Kommentarer
Postat av: malin johanesson

Hej:) hur går det med lägenhet/nytt jobbsök? ( har ett vagt minne iaf av att du skulle byta iaf det första snart) jag förvånas av det faktum att jag varje gång jag kommer in på din blogg alltid undrar varför du valde att komma tillbaka till Karlstad. Har själv bott här i snart fem år och jag är urless, trots fina vänner o bra lgh osv. Jag menar du är ju ung och har hela världen som bara sitter o väntar på dig. Äventyr Janet och det där fina huset kanske finns i Australien, England eller varför inte någonstans i Norrland:) vad är det som drar dig så mycket till Karlstad?:)

2012-01-18 @ 22:21:47
Postat av: Lina

Snygg-Janet!

Postat av: Jaanet

Jadu Malin. Jag vet inte? Kanske är det för att jag i allt som snurrar saknar ett hemma, och Karlstad är det mest hemma:iga jag har. Jag lägtar efter lugnt ibland och inbillar mig att i Karlstad är jag minst rymmabenägen. Fast jag vet inte, börjar tveka på det med. Kanske har jag inte hittat hem än.

2012-01-20 @ 19:24:05
URL: http://janeteklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback