Okej, vad händer?!

I morse sjukanmälde jag mig, det händer väl i snitt en gång per år. För det första är jag inte (ta i trä) den som är sjuk direkt ofta, och för det andra ska det mycket till för att jag inte ska gå till jobbet. Men i morse, my god, det var helt sinnes! Jag vaknade 6-isch av den värsta huvudvärk jag någonsin känt. Jag gick seriöst upp och spydde två gånger av ren smärta? Fast jag vet inte? Försökte känna efter om jag mådde magsjuk-illa men det gjorde jag liksom inte. Har aldrig haft migrän och har sällan huvudvärk över huvud taget, så vet inte hur det känns heller. Men jag darrade, skakade, var totalt orkeslös och såg mer död än levande ut. Hade inte huvudvärkstabletter hemma (eftersom jag aldrig använder det) så drack vatten, borstade tänderna och kröp tillbaka till sängen. Orkade inte ens lägga huvudet på kudden utan fastnade liggandes åt fel håll ovanpå täcket, så drog en bit överkast över halva mig och somnade om.

Sedan vaknade jag, mådde fortfarande lite sådär men ingenting jämfört med tidigare. Hann tänka att det kändes skumt att det försvann så pass snabbt, och sträckte mig efter mobilen.. den chocken! WHAT!!?? 15?! Jag var övertygad om att jag drömde eller yrade i någon sorts intevakenän-tillstånd men nej, klockan var seriöst över tre på eftermiddagen. Nu har jag förflyttat mig till soffan med en kopp te, och funderar på vad fan det var som hände? Har jag haft någon sorts hjärnblödning eller vad är det frågan om? Jag sov 7 timmar innan jag vaknade av knivarna i huvudet i morse, sedan sov jag alltså raka 8 timmar till. För mig som alltid vaknar av mig själv vid 7 även på helger och som aldrig sovit mer än 8 timmar utan att vakna är detta helt sjukt. Och skrämmande. Speciellt då jag kände mig helt frisk igår? Mår segt och skumt nu också, vilket iofs kan bero på 15 timmars sömn? Jeeez. Hade jag varit stressad eller något hade jag försökt förklara det den vägen, men efter julledighet? Jag ska ta det lugnt resten av dagen och så hoppas jag vara mig själv i morgon. Jag är ju sedan länge ledig i morgon så det känns skönt. Slipper jag känna efter om jag orkar jobba liksom. Sjukt skumt.

Kommentarer
Postat av: T.

Olustigt. Det låter som om du fått en rejäl migränattack. Orptian finns på apoteket, det brukar hjälpa mig när jag själv får migränattacker. Annars får du nog kolla upp med en läkare.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback