Om att glömma och om att komma ihåg igen

Bloggen är min lilla bubbla. Jag är ledsen här, glad här, filosoferer, resonerar, fattar beslut och arkiverar. Bloggen är ungefär som ett perfekt kontor jag kan rymma in till precis när som helst för att andas, pausa, rodna, skämmas, vara ledsen eller arg. Min lilla bubbla. Och visst kikar jag på besökarstatistiken ibland. Visst skriver jag till folk ibland. Till mamma eller till vänner eller till en syster i ett annat land. Men sedan är det stopp. Sedan kan inte Janethjärnan tänka längre. Bubbla och annat.

Okej, jag är medveten om att det antagligen går runt någon eller några random studenter på universitetet som läser. Och kanske sitter någon jag aldrig träffat i en annan stad och följer mina dagar, precis som jag följer vissa andras, men längre än så räcker inte mina brända små celler. Det är då kallduschen kommer. Ah du som har din blogg och så.. Va, vad, vilken blogg? Verkliga livet och bloggen är två olika saker. Och i min värld har jag liksom ett hum om vem och vilka som läser. Och vet självklart vilka som inte läser. Dah. Pucko jag blir så trött på dig Janet. Jobbig verklighet att vakna upp till. Att tro man är på ruta ett utan plågsam packning. Främling. Oförstörd. Oskadad. Men sedan behöva inse att man har världens tyngsta både tankar och bagage fullt synliga för ögon man ville vara ny i. Trassel. Plötsligt är jag trassel och allmänt störd i huvudet ju. Det skulle ju jag tänka om mig ifall jag läste den här bloggen. Trassel.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Jag gillar trassel, och pussel! Pussel är skoj, sånadäringa stora med flera tusen bitar. Tänkte det kunde va bra å veta ifall "någon" vill köpa en present till mej någon gång. hint hint

2010-01-26 @ 20:28:08
Postat av: halvanonym halvrandom universitetare

Kanske är du störd i huvudet och därmed fullt normal. En av få. På ett ovanligt jävla skönt sätt ska du veta. Tror inte du avskräcker många. Inte mig i alla fall :) fniss

2010-01-26 @ 20:37:33
Postat av: Anna

Allra bästa trasselsudden ever, det är vad du är. Alla har bagage, är det inte lite bra att det finns här? Att du liksom blottar dig och det finns människor som är nyfikna på dig oavsett vad du har i packningen.

Love you. :)

2010-01-27 @ 00:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback